zondag 16 maart 2014

Heerlijke sjaal in het rose..!!

 
Eigenlijk heel snel nadat ik mijn grijze sjaal af had.. (zie enkele berichten hieronder) wilde ik deze ook in een vrolijke lente kleur..!! Dus bij mij komt het dan bijna standaard op rose uit.. (ik moet wat met al die mannen in mijn gezin) Dus heb ik snel een mooie kleur uit gezocht uit het grote assortiment van stylcraft, en 4 bollen aangeschaft..!
 
Tadaaa....mijn nieuwe sjaal, maar dan in het rose..hij is echt zooo lekker warm..en je kan hem natuurlijk ook als omslagdoek gebruiken voor de liefhebbers..!
 
Nu verder met mijn volgende projecten...de Crochet along deken bijwerken.. (ben met de goedkope garen deken gestopt, omdat ik hem niet mooi vond worden, daar ga ik wat anders mee doen) maar de stylcraft deken ga ik zeker afmaken.. Foto's volgen snel!
 
Fijne zondag allemaal...!


6 opmerkingen:

 1. Hij is leuk geworden Sandra! Heerlijke kleur. Je brengt me weer op slechte ideeën. Gelukkig ben ik gisteren bij Echtstudio geweest dus duurt het weer even....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat heb je weer snel gedaan...
  Mooie kleur roze dit...

  Benieuwd naar je CAL

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel gaaf in het roze! Staat je heel goed wat kleur. Liefs Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei, wat roze!!! Maar hij staat je goed! Haakt heerlijk weg hè, dat garen. Ben naast de deken van de Crochet Along een nieuwe deken met dit garen begonnen, gewoon vierkantjes, in allerlei kleuren. Afgelopen zaterdag kleurtjes uitgezocht bij Echtstudio.

  Fijne week!!! Liefs, Vera

  BeantwoordenVerwijderen