woensdag 16 oktober 2013

Bodie Boost...

Van de week zag ik via Instagram iemand voorbij komen die via het boek Bodie Boost op een gezonde manier aan het afvallen was..! Dit sprak mij aan...

Aan zo lang ik me kan herinneren is het altijd net teveel...Dus wat heb ik gedaan, boek besteld en ga gelijk morgen beginnen aan het leven via de Bodie Boost manier..!!
wat mij in het bijzonder aansprak is wat je mag eten en op welke manier het is samengesteld..namelijk elke dag uit elke familie (5 stuks, eiwit, groente, zuivel, koolhydraten,fruit) 2 elementen eten...en de eerste 10 weken zijn helemaal voor je samengesteld!

Ideaal is ook dat je nog 2 momenten in de week een joker mag inzetten (denk aan chips, nootje of zelfs chocola) dus het is niet helemaal cold Turkey afkicken van alle lekkernijen! :D

Vandaag heb ik boodschappen gedaan, en geprobeerd de recepten te combineren met mijn gezin (hardwerkende vent, die best veel nodig heeft, en 2 kleine aapjes die eigenlijk niets eten :D)

Een heel aantal dingen wat wel in het boek staan maar niet op mijn lijstje had ik nog in huis, zoals pastas etc..!!
officieel begin ik morgen! dus morgen wegen en meten! en dan starten maar..! Ben erg benieuwd. (De patat e.d. die erop staan is natuurlijk niet voor mij)

Helaas kan ik momenteel niet hard lopen door een knakkende en pijnlijke knie (waar ik serieus ff voor naar de fysio o.i.d. moet) dus moet ik de dagelijkse beweging even anders aan gaan pakken!!

Als tip kreeg ik de video`s van Jillian Michaels... Even gekeken en dat is natuurlijk ideaal voor thuis! Wie weet pak ik dat wel op :D

In het boek staat bij Tip 12, vertel niemand dat je aan het lijnen bent..!! Waarom blog ik er dan juist wel over...!??? Omdat dit voor mij beter werkt, kan mijn verhaal kwijt..en ik hoop dat mensen het leuk vinden om erover te lezen!

Morgen meer...!!

6 opmerkingen:

 1. succes, je kunt het vast! Ik ben erg benieuwd welke tips er in het boek staan, dus hoop af en toe op een inside-blogje met wat meer informatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kunt het! Heel veel succes!!!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes!! Ik heb het boek ook maar bleek al snel zwanger hihi. Dus nirt echt een start gemaakt. Liefs Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi! Wat leuk dat je Bodieboost gaat volgen! Enne: dan mag je gewoon friet, hoor ;) Max 2 x per week en telt als 1 portie koolhydraten. Lekker, hè?

  Met Jillian zou ik wel uitkijken. Ik heb dat zelf gedaan en kreeg na 18 dagen heel erg last van mijn knieën. Zeker omdat jij daar al last van hebt... Op mijn blog staat een trainingsschema van OptimaVita wat naar mijn mening veel beter te doen is en écht pittig is!

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het boek ook,maar met darm probleem wel even zoeken..
  Toch vind ik bodyboost een fijne manier die goed te doen is...

  Ik ben er blij mee,
  Succes...

  BeantwoordenVerwijderen