dinsdag 14 januari 2014

Crochet along 2014


  Ook ik doe mee aan de Hype die Crochet along 2014 heet..!! Via facebook heb je groep genaamd dutch crochet, a granny a day..! daar is deze mega mee haak sessie ontstaan..!! Het is echt mega, en volgens de berichten doen er zo`n 1500 vrouwen mee..! Het idee is simpel, een engels strepen patroon is vertaald naar het nederlands, en elke week komen er een aantal toeren online, van granny stripe, stokjes, catherinewheel en starstitch... Erg leuk om te volgen..!!
Heb je geen facebook kan je altijd klikken op de banner rechts, en daar vindt je op haar blog elke week ook de juiste strepen!!
Ik ben natuurlijk weer gegaan voor Stylcraft..!! Haakt zo enorm lekker..!! en hij wordt ongeveer 1,50 groot..!! ben benieuwd..nog ongeveer 43 weken te gaan voordat ie af is!!

8 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, totaal niet mijn ding. Veel te prutserig… Maar iedereen zijn hobby natuurlijk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe ook mee! Op naar een prachtig eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Off Topic:

  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, Morgenochtend komt er op mijn site een blog online waarin alles wordt uitgelegd. Lijkt me leuk als je meedoet, maar voel je nergens toe verplicht!!!

  Groetjes Serena

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo....ik kom via de blog van Serena hier terecht ...Leuke blog ...alleen al omdat ook IK mee doe met de "Crochet along 2014 " op Faceboek.....Leuk he ...vandaag weer nieuwe toeren :-)
  Fijn weekend Groeten Sophia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk!! Dit kende ik helemaal niet. Ik ben alleen geen ster in haken. Ik kom niet verder dan een "losse" en een picot'je. Ik denk dat ik het maar eens ga leren, want je kunt er zulke leuke dingen mee maken

  BeantwoordenVerwijderen