dinsdag 10 december 2013

Hij is er...!!

Hij is er...!!! Afgelopen zaterdag hebben Mark en ik samen Jax opgehaald....! Jax was de eerste die opgehaald mocht worden, maar ik herkende hem gewoon niet meer tussen de 9 puppys..!
Wat een lekker ding, inmiddels was hij op 7 dec de zwaarste van het nest met +/- 8400 gram..! Gelijk maar omgedoopt tot bully!

De eerste nacht verliep nog wel met gejank (logisch) en hoop geplas en gepoep in de bench..en uiteindelijk is mark er 1 keer uitgeweest... De nachten daarna verliepen al snel beter..tuurlijk horen we hem nog wel eens..maar heel weinig, en hij red het ook wel om tot smorgens in zijn bench te blijven. Druk zijn we ook met zindelijkheidstraining..na elk slaapje en speelmomentje rennen we de tuin in..!! Ja hij heeft best nog wel ongelukjes..maar het gaat echt goed..
Ook loopt ie al mee naar school, hup gelijk aan wennen..want het is wel de bedoeling dat hij dit blijft doen..!! De kids zijn dol op hem en hij op de kinderen! erg leuk om te zien..!!

Kay moet wel echt nog wennen, en hij is natuurlijk pup dus druk springend, actief...maar dat komt wel..Wes is echt al helemaal dol op hem!! Leuk!!
We genieten vol op!

7 opmerkingen:

 1. mooi beestje hoor Sandra. Leuk dat je kids er zo van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke hond!

  Heel erg veel plezier ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een cutie ♥ Prachtig beest om te zien en lekkere stevige poten. Mooi dat hij ook zo lief naar de kinderen toe is.

  Geniet lekker van Jax & een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een dropje!!! Je hebt ons aardig gestalkt op IG, maar de foto's zijn dan ook allemaal even schattig…

  BeantwoordenVerwijderen