maandag 25 november 2013

Onze nieuwe liefde..


Sinds gisteren zijn wij echt compleet verliefd...!!
Eigenlijk al sinds we klein woonde hadden we het erover dat we graag een hond wilde..En toen bespraken we ook al de opties van een BullMastiff..!!
 
Nadat we eindelijk voldoende gesetteld zijn hier op ons plekje in Hilversum, was het tijd om eens te gaan rondkijken, ons heel erg verdiepen in het ras, en zijn karakter!!
Uiteraard via erkende fokkers, via BMCN...want wij vinden het zo belangrijk dat hij op de juiste manier gefokt is..!!

Gisteren zijn we naar Koningsbosch gereden, en hebben daar kennis gemaakt met onwijs lieve begane mensen van de kennel Divide et Impera...
En ze hadden gewoon 2 nestjes..! Een nestje was 6 weken en hadden ze er nog 1 over..! We hadden geluk deze zou naar Canada gaan, maar dat ging niet door omdat het te ver reizen was voor hem..
het andere nestje was 4 weken oud...alleen zouden we daar pas met 8 weken weten welke er van ons zou worden.. (iets wat mij niet heel leuk leek) En dus hebben we gekozen voor deze prachtige vent!!
 
Zijn naam is JAX en nee niet naar Ajax... Maar dan Jackson de hoofdpersoon van Sons of anarchy..wij vonden dit zo enorme stoere naam...
Vandaag het huis al verbouwd, zijn bench is besteld...! De puppycursus gaan we boeken..lid worden van de club...noem maar op..nog een hoop te doen! Maar zo een zin in..!!
En de mannen..die kunnen helemaal niet wachten!! Wes heeft zelfs vandaag een foto mee naar school om te laten zien in de kring...!!!
7 dec is de grote dag dat we Jax mogen halen, en we kunnen echt niet wachten..
 
 

5 opmerkingen:

 1. Wat een lieverd! Daar gaan jullie vast heel veel plezier mee beleven!

  Nu maar aftellen! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk ♥
  wat een knappe vent, nu al...
  En jax is een stoere naam, me like it..
  Heel veel plezier met Jax, zo leuk een hond in huis...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gezellig! en wat een lieverd!

  Daar gaan jullie vast en zeker
  veel plezier mee beleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een dropje!!! En Jax is idd een heel stoere naam. Ik ben ook verslingerd aan die serie, kijk nog braaf iedere week.

  Verlaat Sintecadeautje, heerlijk!!!

  Grtz Serena

  P.S. Jeej, je hebt dat woordenvenster weggehaald. Nice!!!

  BeantwoordenVerwijderen