maandag 23 maart 2009

dag 81 & 82

Gisteren zijn we een heerlijk dagje naar de dierentuin (blijdorp) geweest, maar toen we thuis kwamen troffen we ons kat meer levend dan dood aan..!! dus direct naar een kliniek in amsterdam, en gelukkis is hij weer aardig opgeknapt..!!
maar daardoor heb ik dus totaal geen tijd gehad om fotos te plaatsen, en dus ook mijn weeklayout loopt een beetje achter..

Hier zondag dag 81 en maandag dag 82


4 opmerkingen:

 1. oh Blijdorp daar kom ik bijna elke week wij hebben een jaarabonnement met 2 pubers betaal je anders elke keer de hoofdprijs, wanneer ga je weer????

  Wat had de kat, gaat het alweer beter? Leuke foto van jou en Wes en die narcissen prachtig he!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ach gossie, de arme vent, hopelijk knapt hij snel op dat is inderdaad erg schrikken, en dan die prijzen, weekend he, de keizersnede van fenja was ook ongeveer zo duur, nog iets meer zelfs. Ach ja het zijn toch je kindertjes he!
  60 km, nee dan is het niet zo leuk, ik woon er een kwartiertje rijden vandaan. Abbonement is goed te doen, ben 160 euro kwijt voor een heel jaar en anders 90 euro per keer dat we met zijn vijven gaan, dus abonnement is leuker en ik heb hem er elke keer weer met gemak uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. great shots of spring! Love the first one most! It´s full of closeness and happyness! A really wonderful shot of you both!

  BeantwoordenVerwijderen