dinsdag 21 oktober 2008

Kijk nou wat leuk...

Vandaag kreeg ik een leuk bericht van Marije, van de vernieuwde site van het magazine Scrap! dat ze een stukje over mijn webwinkel ging plaatsen. Dat alles is hier te lezen, maar ik zal het ook hier neer zetten:

Sandra runt een online scrap supplies winkel en dat doet ze leuk! Ze staat garant voor een snelle verzending van de pakketjes en als je iets niet kunt vinden bij haar maar het wel dolgraag zou willen hebben, gaat ze voor je op zoek. Sandra's spullen zijn ook op te halen in Aalsmeer, als dat beter uitkomt.

Lees alles over haar winkel! Naast druk verkopen en het samenstellen van de nieuwsbrief (je kunt je uiteraard aanmelden voor deze brief) is Sandra ook regelmatig te gast op beurzen, zo is ze 25 oktober a.s. te vinden in het Dorpshuis van Kudelstaart. Sandra's gedachten zijn al helemaal bij de komende feestdagen, net als bij veel andere scrappers, en ze biedt diverse leuke kerst scrapspullen aan.

Neem ook vooral een kijkje in de Uitverkoop, met nu onder meer veel Owl Pawls papier in de aanbieding.
Leuke, handige website waar wederom de liefde voor scrappen vanaf straalt! Bij Sandra staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en wie vindt dat nu niet prettig?

Geweldig toch zo`n vermelding te krijgen!!

1 opmerking: